+31 (0)321 336 730 | info@biron.nl |
  • nl
  • en

Passie voor het vak, dat onderscheidt ons

‘‘Rendement uit groei vraagt om aandacht. Wij gaan ervoor!’’

Wilt u ook weten wat wij voor uw gewasopbrengst kunnen betekenen? Bel ons direct of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende afspraak.

,,Het vinden van de beste kwaliteit van grondstoffen is mijn grootste uitdaging. Daarvoor ben ik veel onderweg naar leveranciers in heel Europa. Na tien jaar durf ik wel te stellen dat ik de markt wereldwijd goed ken. Maar nog steeds moeten we heel creatief en flexibel zijn om op het juiste moment over de juiste grondstoffen te kunnen beschikken. Dat maakt mijn werk zo boeiend.”

Arjen Postma

Algemeen directeur

arjen@biron.nl

+31 (0)321 336 730

,,Welke eigenschappen hebben grondstoffen en hoe kunnen ze elkaar laten versterken? Het vinden van het antwoord op deze vragen is mijn specialisme binnen Biron. In de praktijk vertaalt zich dat in logisch nadenken en veel testen en analyseren. Daardoor ben ik veel bezig met mengen, oplossen en verdunnen van bekende en nog onbekende chemicaliën. Zo ontwikkelen we nieuwe recepturen voor nieuwe producten en toepassingen.”

Tonnis Beishuizen

Commercieel manager

tonnis@biron.nl

+31 (0)321 336 730

,,Hoe laat je zien wat onze producten bevatten? Ik zorg er voor dat alle verpakkingen, van klein- tot grootformaat, voorzien zijn van bijpassende labels met de juiste informatie. Zodat de gebruiker exact weet wat de bestanddelen zijn en hoe hij de stof moet toepassen. Zodra ik de productinformatie verzameld heb, werk ik op de computer de labels uit. Eventueel in de gewenste huisstijl van onze klant.”

Niels Piëst

Vormgeving en veiligheids medewerker

niels@biron.nl

+31 (0)321 336 730

,,De verkoop- en inkooporders van Biron verzorg ik. Omdat ik begonnen ben in de productie, ken ik de producten en processen goed. Daarnaast onderhoud ik de contacten met de transporteurs. Omdat ik afkomstig ben uit Polen en wij daarmee veel zaken doen, ondersteun ik communicatief bij die handelsactiviteiten. Internationaal kunnen we ons in het Engels verder prima redden.”

Barbara Zurko

Administratief medewerker

barbara@biron.nl

+31 (0)321 336 730

,,Als de klant de bestelling gedaan heeft, zorg ik voor de administratieve afhandeling van de verkooporder en de factuur. Het contact met de klant vind ik leuk. De kans is groot dat je mij aan de lijn krijgt. Met een druk op de knop kan ik in ons backofficesysteem direct zien wat de bestelgeschiedenis is en hoe het met de order staat. Het mooie van Biron is dat we als team werken en elkaar aanvullen. We willen de klant echt verder helpen.’’

Jasmijn Bos

Administratief medewerker

jasmijn@biron.nl

+31 (0)321 336 730

,Goed inzicht in de cijfers zorgt ervoor dat het management snel kan bijsturen. Daarom zorg ik ervoor dat we de administratie voortdurend op orde hebben. Naast de controlefunctie op financiën regel ik alles rond huisvesting en personeel. Kennis van producten heb ik niet, maar qua organisatie heb ik wel een klankbordfunctie.”

Ellen Postma

Administratief medewerker

 

+31 (0)321 336 730

Ons geweldige productie team

Productie Team

 

 

 

De mensen achter Biron

Biron is een unieke speler in de markt van speciale meststoffen. Wereldwijd zijn we specialist in zowel het mengen, oplossen, verdunnen, verpakken en transporteren van meststoffen. Om de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen, doen we alles in eigen beheer: inkoop, productie, verpakking, labelling en transport. Het team van medewerkers is goed opgeleid en weet wat belangrijk is om de kwaliteit te kunnen leveren die klanten van ons mogen verwachten. Door de hechte en duurzame relatie met onze klanten zijn wij in staat om maximaal invulling te geven aan onze rol als leverancier van specialties. Meer weten? Neem dan contact op met Biron en vraag naar één van de specialisten.